Zeka Oyunları Şampiyonası İl Finalleri Okul Sonuçları (İlk Sonuçlar)

Türkiye Zeka Vakfı'nın TUBITAK ve MEB desteğiyle yaptığı Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası İl Finaline ait bireysel sonuçlardan sonra, okul ilk sonuçları da yayınlanmıştır.

12.12.2020 927

İtirazların değerlendirilmesi neticesinde yarışmacıların puanlarında değişiklik olması halinde okul puanları ve dereceleri değişebilir.

Nihai sonuçlar 16 Aralık çarşamba günü ilan edilecektir.

Açıklanan ilk sonuçlara göre;

4.sınıf düzeyinde il 4.sü olan ve bölge barajını da geçen okul takımımız bölge finallerine katılmaya hak kazanıyor görünüyor.

3.sınıf düzeyinde ise il 6.sı olan okul takımımız çok küçük bir farkla maalesef bölge fnallerine katılamıyor görünüyor. 3.sınıf ortalama puanımız; ilk sonuçlara göre bölge finallere katılmaya hak kazandığı görülen il 5.si TED Ereğli Koleji'nin sadece 0,09 puan gerisinde kalmış görünüyor.

İlk sonuçların aynen onaylanması halinde sistem tarafından puan üstünlüğüne göre belirlenen ve 4.sınıflar düzeyinde okulumuzu ve ilimizi bölge finallerinde temsil edecek olan okul takımımızda yer alacak öğrencilerimiz ise şöyle:

Asil- Selim İNAM -78,97 (4-D)

Asil- Mert ERBAY 75,39 (4-A)

Asil- Bera YÜZLÜ 65,13 (4-D)

Yedek- Nehir Asya GÜNEY (4-C)

Yedek- Cihan Mert BİLEN (4-D)

İl finallerine katılan 3. ve 4.sınıftaki tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

12-12-2020