3. Sınıflarda Akıl ve Zeka Oyunlarında Bölge Birincisi Olarak Türkiye Finallerindeyiz

3.  SINIFLAR KATEGORİSİNDE BÖLGE BİRİNCİSİ OLARAK TÜRKİYE FİNALLERİNDEYİZ.

Türkiye Zeka Vakfı'nın MEB desteğiyle düzenlediği Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası Bölge Finalleri sonuçları açıklandı.

Bölge finallerine, il birincisi olarak katılan 3/C sınıfı öğrencilerimiz,  Karadeniz Bölge Finallerinde de birinci olarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandılar.Okulumuz 3/ C sınıf öğretmeni Nimet TAŞATAR’ın sorumluluğunda turnuvaya hazırlanan ve katılan öğrencilerimiz Defne İNAM, Elif MUSLUBAŞ ve Ali Kaan TOPALOĞLU 4 Mayıs’ta  Ankara’da yapılacak olan Türkiye Finallerinde okulumuzu ve ilimizi temsil edeceklerdir.

Öğrencilerimizi, emek veren ailelerini ve sorumlu öğretmenimiz Nimet TAŞATAR’ı başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

03.04.2024 145

FOTOĞRAFLAR