Türkiye Zeka Oyunları Şampiyonasında Bölge Finalindeyiz

Türkiye Zeka Oyunları Şampiyonasında Bölge Finalindeyiz

Türkiye Zeka Vakfı'nın TUBITAK ve MEB desteğiyle yaptığı Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası İl Finali kesin sonuçları açıklandı. Açıklananan sonuçlara göre okulumuz hem 3.sınıflar kategorisinde hem de 4.sınıflar düzeyinde Bölge Finallerinde ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

10.03.2022 367

Öğrencilerimiz 3.sınıflar düzeyinde aldıkları puanla Zonguldak 1.si,

4.sınıflar düzeyinde ise Özel Sınav Koleji İlkokulu ve Ereğli BİLSEM'in ardından Zonguldak 3.sü olarak her iki kategoride de Bölge Finallerine kaldı.  

Yapılan il elemeleri sonucunda okulumuzda 3. sınıflarda en yüksek puanı alarak okul takımına kalan öğrencilerimiz:

Ilgaz Özsoy (3-C), Mete Kaan Toprak (3-B), Kuzey Üstündağ(3-B)

Yedekler: Metehan Çiçekçi(3-B), Alp Giray Arslan(3-B), Metin Altun(3-C)

4. sınıflarda en yüksek puanı alarak okul takımına kalan öğrencilerimiz:

Alperen Ege Atay (4-C), Çağan Yılmaz(4-A), Hamza Özkara(4-C).

Yedekler: Demir Madan(4-C), Osman Oğuz(4-A), Berat Buğra Ören(4-D) olmuştur.

Bu sonuçla ilgili okul müdürümüz Ersoy SALMAN; "Başarı tesadüf değildir. 2020 ve 2021'den sonra 2022 yılında da okulumuzun bölge finallerinde yer alacak olmasının mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.  Türkiye Zeka Oyunları Şampiyonasında okulumuzun başarıları devam ediyor. Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimizi kutluyoruz." dedi.

Okul rehber öğretmenimiz, aynı zamanda öğrencilerimizi de turnuvaya hazırlayan Selçuk ARSLAN "Yarışmanın formatı ve sorulan soruların zorluk derecesi göz önüne alındığında bu şampiyonaya katılmak bile öğrenciler için başlı başına bir cesaret örneği ve başarıyken, ilimizde derece yaparak bölge finallerine kalmak, hele de bunu farklı öğrencilerle art arda 3. yıldır başarabilmek okulumuz için bir övünç kaynağı olmuştur. Bu zorlu şampiyonaya katılan tüm öğrencilerimizi cesaretlerinden ve başarılarından dolayı tebrik ederim. Öncelikle bu süreçte maddi manevi her daim destek olan okul yöneticilerimiz Ersoy Salman ve Şaban Aydın'a, öğrencilerimizin sınıf öğretmenleri başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve okulumuzda akıl ve zeka oyunları kursunu açmamıza destek olarak sürece katkı sunan Çaycuma Halk Eğitimi Merkezine teşekkür ederim. " dedi.

İl finallerine katılan tüm öğrencilerimizi okulumuz adına tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Okulumuzu ve ilimizi Bölge Finallerinde temsil edecek olan okul takımlarımıza ise başarılar diliyoruz.

 10-03-2022