Türkiye Zeka Oyunları Şampiyonası İl Finalleri Kesin Sonuçları

Türkiye Zeka Vakfı'nın TUBITAK ve MEB desteğiyle yaptığı Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası İl Finali kesin sonuçları açıklandı. Açıklananan sonuçlara göre okulumuz 4.sınıflar düzeyinde geçen yıl olduğu gibi Bölge Finallerinde ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

17.12.2020 1067

4. sınıflar düzeyinde il 4.sü olan ve bölge barajını da geçen okul takımımız bölge finallerine katılmaya hak kazandı.

Sistem tarafından puan üstünlüğüne göre belirlenen ve 4.sınıflar düzeyinde okulumuzu ve ilimizi bölge finallerinde temsil edecek olan okul takımımızda yer alacak öğrencilerimiz ise şöyle:

Asil- Selim İNAM -78,97 (4-D)

Asil- Mert ERBAY 75,39 (4-A)

Asil- Bera YÜZLÜ 65,13 (4-D)

Yedek- Nehir Asya GÜNEY (4-C)

Yedek- Cihan Mert BİLEN (4-D)

3. sınıflar düzeyinde ise il 6.sı olan okul takımımız çok küçük bir farkla maalesef bölge finallerine katılamadı.

3.sınıflar düzeyinde 60,22 ortalama puan alan öğrencilerimiz; 60,31 puanla bölge finallere katılmaya hak kazanan il 5.si TED Ereğli Koleji'nin sadece 0,09 puan gerisinde kaldı.

3-A sınıfı öğrencimiz Osman OĞUZ, 91,11 puanla okulumuzdan yarışmaya katılan tüm öğrenciler arasında en yüksek puanı alan öğrencimiz oldu.

İl finallerine katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

4.sınıflar düzeyinde okulumuzu ve ilimizi Bölge Finallerinde temsil edecek olan okul takımımıza da başarılar diliyoruz.

17-12-202017-12-2020