TAZOF Oyuncu Beyinler Turnuvasında Türkiye Finalindeyiz

TAZOF Oyuncu Beyinler Turnuvasında Türkiye Finalindeyiz

Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu tarafından; öğrencilerin zeka gelişimine katkıda bulunmak, analitik düşünme teknikleri ile tanışmalarını ve bu becerilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla ulusal çapta düzenlenen "Oyuncu Beyinler" Turnuvasında öğrencimiz Nehir Asya Güney il 1.si olarak Türkiye Finaline katılmaya hak kazandı

 

23.05.2021 461

İlk elemeyi başarıyla geçen Nehir Asya, ikinci elemede aldığı 484 puan ile Zonguldak 1.si oldu ve Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

Nehir Asya ile gurur duyuyoruz. Öğrencimizi, ailesini ve sınıf öğretmeni Zeynep Akar'ı bu başarılarından dolayı kutluyor, Türkiye Finalinde öğrencimize başarılar diliyoruz.

Türkiye Zeka Vakfı'nın düzenlendiği Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında iki yıldır Türkiye finaline kalma başarısı gösteren ve bu yıl Türkiye finalinde BİLSEM'lerin de dahil olduğu en iyi 100 okul arasında 11. olarak önemli bir başarı elde eden okulumuz; TAZOF'un düzenlediği yarışmada da il birinciliğini elde ederek Türkiye finallerine kaldı ve bu alandaki başarısını tescillemiş oldu.

23-05-202123-05-202123-05-2021