Oyuncu Beyinler Turnuvasında Türkiye Finali

Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) tarafından MEB işbirliği ile ulusal çapta düzenlenen Oyuncu Beyinler Turnuvasına katılarak 2. tura yükselen 13 öğrencimiz 2.Elemede yarıştı.

29.05.2022 657

Kağıt kalem oyunları olarak bilinen zeka bulmacaları ve sorularından oluşan 25 soruluk sınavda 3-C sınıfı öğrencimiz Ilgaz ÖZSOY Zonguldak 2.si, 3-B sınıfı öğrencimiz Alp Giray ARSLAN Zonguldak 3.sü oldu.

Bu sonuçla Ilgaz ÖZSOY ilimizde ilkokul kategorisinde Türkiye Finaline katılmaya hak kazanan iki öğrenciden biri oldu

Türkiye Zeka Vakfı'nın düzenlediği Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında takım halinde Türkiye finaline katılmaya hak kazanan okulumuz, TAZOF tarafından düzenlenen ve öğrencilerin bireysel yarıştığı Oyuncu Beyinler Turnuvası finaline de bir öğrenci göndermiş oldu.

Başta il 2.si olarak Türkiye Finaline katılmaya hak kazanan Ilgaz Özsoy, İl 3.sü olan öğrencimiz Alp Giray Arslan olmak üzere katılan tüm öğrencilerimizi ve açtığı kurslarla öğrencilerimizi bu turnuvalara hazırlayan Selçuk Arslan öğretmenimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.