Oyuncu Beyinler Turnuvası Türkiye Finali

Oyuncu Beyinler Turnuvası Türkiye Finali

Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) tarafından MEB işbirliği ile ulusal çapta düzenlenen Oyuncu Beyinler Turnuvasına katılan 3-C sınıfı öğrencimiz Ilgaz Özsoy Türkiye Finalinde yarıştı. 

02.06.2022 399

Kağıt kalem oyunları olarak bilinen sudoku, bölgesel sudoku, futoshiki, kendoku, kakuro, çarpmaca, işlem karesi, metaforms, numbers, colours, yıldız savaşları, apartmanlar, çit, abc bağlama, patika, kare karalamaca, amiral battı ve pentonimo sorularından oluşan sınavlarla yapılan Oyuncu Beyinler Turnuvasına öğretmenimiz Selçuk Arslan rehberliğinde 15 öğrencimiz katıldı. 

İlk aşamayı geçen 13 öğrencimiz 2. Aşama sınavına katılmaya hak kazandı. İkinci aşamada 3-C sınıfı öğrencimiz Ilgaz ÖZSOY Zonguldak 2.si, 3-B sınıfı öğrencimiz Alp Giray ARSLAN Zonguldak 3.sü oldu. Ilgaz bu sonuçla final barajını geçerek Zonguldak'tan ilkokul kategorisinde finale kalan iki öğrenciden biri oldu ve Türkiye Finaline kaldı. Ilgaz, final sınavına 29/05/2022 Pazar günü Zonguldak İbrahim Fikri Anıl Ortaokulu'nda girdi.

Öğrencimizin sonucunu heyecanla bekliyoruz. Fakat sonuç her ne olursa olsun Türkiye Finaline kalan öğrencimizi, ailesini, öğrencilerimizi bu turnuvaya hazırlayan rehber öğretmenimiz Selçuk Arslan'ı ve sınıf öğretmeni Dursun Doruk'u tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.