Okulumuza Üç Ulusal Kalite Etiketi Verildi

Okulumuzda yapılan Avantaj Bizde isimli eTwinning projesinde yer alan üç öğretmenimiz Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından Ulusal Kalite Etiketi'ne layık görüldü.

14.08.2022 344

Sınıf öğretmenimiz Zeynep AKAR kurucu ortak, müdür yardımcımız Şaban AYDIN ve İngilizce öğretmenimiz Sevcan ELCİVAN ise proje ortağı olarak okulumuzda yürüttükleri Avantaj Bizde projesi için Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildiler.

Türkiye'den 10, Azerbaycan'dan 2 ortak olmak üzere toplam 12 ortaklı bir eTwinning projesi olan Avantaj Bizde projesinde sınıf öğretmenimiz Zeynep AKAR, okul müdür yardımcımız Şaban AYDIN ve İngilizce öğretmenimiz Sevcan ELCİVAN görev aldılar.

AVANTAJ BİZDE isimli projesi ile öğrencilerimize; benlik algılarının oluşması, bireysel ilgi ve yeteneklerini tanımaları, güçlü yönlerini ve güçlendirilmesi gereken yönlerini fark etmeleri, internet güvenliği kavramına aşina olmaları, çevresindeki teknolojik ürünleri kendisine, başkalarına ve doğaya zarar vermeden kullanmaları, sosyal hayat becerilerini olumlu yönde geliştirmeleri, ilgi duydukları meslekler ile ilgili bilgi sahibi olmaları, ülkelerin değerleri ve özgün şahsiyetleri hakkında bilgi sahibi olarak bilinçlenmelerini sağlamak gibi yeterlilikler ve beceriler kazanmaları, çalışarak her durumda avantajın kendilerinde olacağını fark etme hedeflerinin kazandırılması amaçlandı.

Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

14-08-202214-08-202214-08-2022