Öğretmenlerimiz Ödüllerini Aldı

2020-2021 eğitim öğretim yılında okulumuzda yürütülen eTwinning projelerinin Avrupa Kalite Etiketi ödülleri il düzeyinde düzenlenen törenle verildi.

06.12.2022 79

Rehber öğretmenimiz Selçuk ARSLAN "Oyunla Eğlenir Oyunla Öğrenirim" projesiyle, sınıf öğretmenimiz Zeynep AKAR ise "Farklılıklarla Büyüyorum" projesiyle layık görüldükleri Avrupa Kalite Etiketi belgelerini düzenlenen törenle aldılar.

e-Twinning Kalite Etiketi ödül töreni Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Sezai Karakoç Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.Ödül törenine Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Milli Eğitim Yenilik ve Teknoloji Daire Başkanı Mustafa Hakan Bücük, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Zonguldak Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Cezmi Yalınkılıç,ilçe milli eğitim müdürleri ve davetliler katıldı.

Çaycuma'da toplam 15 öğretmenin ödül aldığı törende okulumuza 2 ödül aldı. Bu başarılarından dolayı Selçuk ARSLAN ve Zeynep AKAR öğretmenlerimizi, projede yer alan öğrencilerini kutluyoruz.

06-12-202206-12-202206-12-202206-12-202206-12-2022