ÇEDES Projesi Çalışmalarımız Başladı

Bakanlığımız tarafından yürütülen Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES) kapsamında okulumuzda çalışmalara başlandı ve devam ediyor.

25.04.2023 184

Bu kapsamda okulumuzda Değerler Eğitimi Kulübü kuruldu ve ÇEDES projesi kapsamında bir faaliyet planı faaliyet planı yapıldı. Merhamet ve Yardımlaşma temalı yıllık faaliyet planı hazırlandı.

Bu plan çerçevesinde öncelikle ÇEDES Projesi ve değerler eğitimi çalışmalarımızın sergileneceği okul panomuz oluşturuldu. Panomuzda yardımlaşma ve merhamet değerleriyle ilgili yazı ve görselleri paylaşıldı.

ÇEDES Projesi kapsamında kardeş okul olarak eşleştirildiğimiz Hatay Hassa Aktepe Cumhuriyet İlkokulu ile iletişime geçerek irtibat kuruldu. Yapılabilecek çalışmalarla ilgili kardeş okulumuzun okul yönetimiyle fikir alışverişinde bulunuldu.

25-04-202325-04-2023