Farklılıklarla Büyüyorum Projemiz Sona Erdi

Farklılıklarla Büyüyorum Projemiz Sona Erdi

Sınıf öğretmenimiz Zeynep AKAR'ın proje ortağı olarak okulumuzda yürüttüğü ve Kasım ayında başlayan Farklılıklarla Büyüyorum eTwinning Projesi sona erdi.

 

17.05.2021 171

Proje ortağı öğretmenimiz Zeynep AKAR projeyle ilgili olarak " Kasım ayıyla birlikte başlayan projemizin sonuna geldik. Farklılıklarla Büyüyorum projesi ile farklı okullardaki ve ülkelerdeki eğitim uygulamaları hakkında fikir sahibi olduk. Bilişim teknolojilerini derslerde daha etkin kullandık. Öğrenciler derslere daha fazla motive oldular ve eğlendiler.

Bu proje ile öğrencilerim başka ülkelerden ve okullardan akranları ile iletişim kurup farklı kültürler tanıdılar. Web teknolojilerinin eğitim amacıyla da kullanılabileceğini fark ettiler. Projede yer aldığı için derslere daha etkin katıldılar.  Ayrıca farklı alanlarda özel eğitime gereksinimi olan öğrenciler sınıf ortamında arkadaşları ile bütünleşti. Kendilerini daha rahat ifade ettiler. Bu proje, öğrencilerin başkaları için bir şeyler üretmelerini sağladı. Bireysel farklılıkların toplumun zenginliği olduğunu fark ettiler. Müzik, dans, ritim etkinlikleriyle kendilerini ifade ettiler. Sorumluluk, duyarlılık değerlerine önem verdiler. Ayrıca  çalışmalarında atık malzemeleri kullanarak geri dönüşümün farkına vardılar ve doğaya katkı sağladılar. 

Proje süresince bana ve öğrencilerime her zaman destek olan başta okul müdürümüz sayın Ersoy SALMAN'a, müdür yardımcımız sayın Şaban AYDIN'a,  rehber öğretmenimiz sayın Selçuk ARSLAN'a ve değerli velilerimize teşekkür ederim." dedi.       

Öğretmenimiz proje kurucularından eTwinning FARKLILIKLARLA BÜYÜYORUM projesi katılım belgesini alarak projeyi başarıyla tamamlamıştır. Biz de Zeynep Öğretmenimizi ve projede yer alan öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

17-05-2021