İsmail Hakkı Tonguç İlkokulu

Vizyon: VİZYON İstiyoruz ki… Okulumuzda tüm eğitim – öğretim faaliyetleri demokratik kurallar çerçevesinde ve şeffaf olsun. İstiyoruz ki… Okulumuz; bilgi, beceri ve sosyal etkinliklerde ilçe, il ve hatta ülke sınırı tanımasın lokomotif olsun. İstiyoruz ki… Okulumuz bilişim teknolojileri ve sosyal etkinlikleri hızlandıran her türlü alt yapının bulunduğu bir okul olsun. İstiyoruz ki… Okulumuzun tüm fertleri ve mezun ettiğimiz öğrencilerimiz; sevgiyi, saygıyı ve ahlak kurallarını benimsemiş, toplum içinde yaşayan ve yaşatan kişiler olsun. İstiyoruz ki… Okulumuzda her veli, öğrencisine birinci derecede değer verildiğini bilsin. İstiyoruz ki… hep birlikte değişelim ve gelişelim.

Misyon: Biz… Öğrencilerimizi ilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirerek; hayata ve üst öğrenim kurumlarına hazırlamak için varız. Biz… Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, demokrasinin ilkelerine uygun olarak haklarını kullanabilen, görevlerini yapabilen ve sorumluluk alabilen bireyler olarak yetiştirmek için varız. Biz… Öğrencilerimizin huzur bulduğu, ayrıldığında özlem duyduğu bir eğitim – öğretim ortamı hazırlamak için varız. Biz… Doğayı seven ve koruyan, bu konuda sorumluluk alan öğrenciler yetiştirmek için varız. Biz… Saygıyı, sevgiyi, ahlak kurallarını ve toplumsal normları kendi içine sindirecek öğrencileri yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ihtilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mah. Uğur Mumcu Cad. No31 67900 Çaycuma/Zonguldak

Yerleşim Yeri - http://www.caycuma.gov.tr/ilcemiz

Adres - Yeni Mah. Uğur Mumcu Cad. No31 67900 Çaycuma/Zonguldak

Ulaşım Kara, Hava ve Demiryolu ulaşımı mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde