Erdoğan GÜNEŞ - Okul Müdürü

Erdoğan GÜNEŞ - Okul Müdürü

Kars’ın Selim ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Selim´de okudu. Atatürk Üniversitesi, Ağrı Eğitim Yüksek Okulu Sınıf Öğretmenliği bölümününden mezun oldu. 1989 yılında Kahramanmaraş ili Göksun ilçesinde öğretmen olarak göreve başladı. 1991 yılında askerlik görevini yaptı. A.Ö.F Lisans Tamamlama Türkçe Bölümü’nü bitirdi.


1993 yılında Zonguldak ili Çaycuma ilçesi Coburlar İlkokuluna atandı. Karakoç İlkokulu ve Saltukova İlkokulunda görev yaptı. 2015 yılında Bakacakkadı İlkokuluna okul müdürü olarak atandı. 02/08/2023 Tarihinde İsmail Hakkı Tonguç İlkokuluna okul müdürü olarak göreve başladı.

 1997 tarihinde “Atanın Yolunda Gençlik” adlı ilk şiiri yayımlandı. Daha sonra “Bir Kurtuluş Destanı”, “Hatırlıyorum”, “Özlem”, “Toprak Ana”, “Hayal”, “Sana Geldim Çocuk” adlı şiirleri yayımlandı. Çaycuma Kültür Sanat Şöleninde düzenlenen yarışmada şiir dalında birincilik ödülü aldı. “Öğretmenlerden Anılar,  Çocuklara Şiir Demeti, Gülçin’in Beneklisi, Kızak Yarışı, Ormandaki Tuzak, Altın Gol” adında anı, şiir ve öykü kitapları yayımlandı.